Är vi inte bäst så är vi iaf snyggast!

Min plastrong har varit med i några år nu. Det är en ganska enkel med några små fina stenar och lite spets på. Men nu var det dags att uppdatera den och jag beställde därför en ny.

Denna gången testar jag Equestrian Stockholm!
Det stod mellan två men tillslut föll valet på en. Den var så fin. Enkel och stilren .Den kom i en lyxig påse.!


Det var så himla fint med det svarta som bröt av lite . Så är vi inte bäst på SM så är vi åtminstonde snyggast :D
 

Extremt varmt

Fy jag börjar faktiskt må dåligt av denna värmen alltså. Usch.

Ocean och jag åkte över till christina i morse och tog ett morgon pass. Jag tror inte jag hinner något mer innan SM. Tack och lov verkar det bli lite svalare då. 

Vi övade saxen och piruett linjerna. Jag vill komma upp i 8:or nu och enklast är nog först i galoppen för där är han starkast. Traven är betydligt bättre men kan bli ännu bättre. Men det kommer det med .

I morgon åker jag med Tobias och Muppa som ska rida i Laget. Jag skulle egentligen tävlat men eftersom SM kom upp så valde jag att stryka mig. Det blir för mycket.

 

Seger i svår klass

Idag vann ocean och jag dagens intermediare 1 . Vår första vinst i svår klass . Så otroligt lycklig och samtidigt förvånad . Att vi kan vinna liksom. Vi... vi fick bra betalt och han va sååå fin . Hela 67,7% . I morgon rider vi küren . Java har också gått på kanon procent hittills men hamnat utanför placering . 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0