Snabbt om dagens pass.

Drar lite snabbt om dagens pass. Han va super fin direkt från start idag. Hela vägen fram till höger piruetterna. Där brast det rejält. Och det hjälpte ju inte att han hade hunnit bli trött heller. Därför beslutade vi att ta igen det i morgon och ganska omgående efter uppvärmingen. Jag kunde inte göra mer i det läget. Kände mig så hjälplös gentemot Ocean att jag inte hade förmågan att visa honom runt. Men i morgon tar vi nya friska tag. Han är en riktig kämpe den killen. Duktig som få . Annars gjorde vi byten och saxen i int 1. Satt riktigt bra tycker jag.

 
 
 

Redo för träning

I eftermiddag åker vi mot molkom på träning för Martin . Igår körde vi endast trav under passet . Det är ju lite vår svaga sida . Men det kändes ändå bra efter ett tag . Tillslut gick han för endast en liten muskel spänning från min vad. Så ska det va ! 

 
Endast tränset skall putsas annars är allt klart . Under tiden kikar jag lite på equisport som sänder live från elmia . 
 
Oceans outfit för idag. Enkelt och snyggt !
 
 
 

Gymnastik

Gårdagens ridpass bestod av lite gymnastik och balans för oceans del . Jag lade fram ganska många trav bommar åt honom . Jag hade tänkt ha dem upphöjda men eftersom det var såpas många i följd och han är lite klumpig så valde jag att avstå. Risken för att han ställer sig på näsan är ganska stor tyvärr då han är oförsiktig med vart han sätter ner hovarna . 


Dagens pass gjorde jag lite piruett jobb . Började med piruett galopp på volten med tagen bakdel så han fick jobba. Sedan höll jag mig några övningar på medellinjen där jag gjorde en halv piruett, öka ur den och sedan på andra sidan göra en halv piruett till . Detta för att kvicka på hans språng lite i själva vändningen . Funkade ganska bra . 

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0