Äntligen kom hjälmen

Efter mycket omständigheter kom min nya hjälm . Jag har aldrig varit med om så dålig service någonsin . 

Allt började med att jag beställde denna i slutet av november / början på december . Fick hem den i mellandagarna ungefär om jag minns rätt . Var då tvungen att byta till en mindre då den var för stor . Skickade den tillbaka . Veckorna gick och jag mailade regelbundet om frågor när den nya skulle vara på väg . Fick i januari svar på att den skulle komma och skickas i sluten av den kommande veckan . Väntande .. veckorna gick och jag fick inga fler svar. Får någon vecka sedan hotade jag företaget med att kontakta konsumentverket om de inte svarade . Då fick jag svar på bara några minuter . Hade även testat ringa. 

Det skulle komma till dem inom några dagar svarade dem . Jaha skrev jag tillbaka, det sa ni för 5 veckor sedan . Fick aldrig svar på det. Detta är för jävligt . Så här behandlar man inte kunder. Jag är ändå en relativt förstående människa för mycket . Men när det kommer till punkten där de inte svarar och man redan har betalat varan så brinner det. Allt jag ville va endast att få lite uppdatering . Hur svårt kan det va. ? Så detta är första och sista gången jag handlar från Hästaffären.se ! 

Hjälmen var fin iaf tack och lov . 

(null)

(null)

(null)

Rolig läsning

Tidningen ridsport berättar att Tinne och Benetton dream tagit en GP seger i USA . Extra glädjande är ju också att han är pappa till kommande föl . I mitten av maj ungefär är den lilla beräknad att komma . Hoppas på en hingst . 

(null)

Och Doris (riviera) växer så det knakar . Att hon redan räknas som ett år är lite svårt att förstå . Hon är så cool i allt . Väldigt social . Men också väldigt busig så man får akta sig när man hälsar på i hagen . 

(null)

Världens otur

Java har väl ändå världens otur . Precis kommit igång . Skulle tävla nästa helg . Första sedan 2016. 

Vi märker att hon har ont i ett bakben . Får tid vid kliniken i Karlstad . De tar tre plåtar . Det visar sig att hon fått en spark strax nedanför knät. De hade lite svårt att läsa av plåten pga lårkakan hon även fått men vad de kunde se var en liten "fraktur" . En pytte liten bit som var borta. Blev alldeles svett innan de hade pratat klart . Troligen har en brodd träffat precis där. Dock verkar det inte vara någon fara för framtiden . Hon ska vila nu i tre veckor och sedan återbesök och nya röntgen plåtar ska tas . Hon får infektions hämmande under tiden men ej någon smärtlindring då vi måste hålla koll på nivåerna på smärtan . Om den avtar eller blir värre . Men vi fick ändå lugnande besked inför framtiden tack och lov. Jag trodde faktiskt det var kört . 

Mammas lilla pooh. 

(null)Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0