Snart september

Det går väldigt fort nu . Och tävlingarna börjar sakta avta.

Idag innan jag avslutade passet med ocean så tänkte jag att jag provar byta i varje språng . Och vi fick till tre stycken . Shit va häftigt .

Java jobbar vidare med lösgjordheten och stabiliteten . Hon är även smäll fet just nu. Ser ut som om hon är dräktig , men det säger jag ju givetvis inte direkt till henne för vi vet ju alla vad vi tjejer tycker om det ;) hihi. Nej skämt åsido. Hon känns bra nu tycker . Fräsch och fin och bjuder fram bra . Hon ska få avsluta året med någon LA-Msv c .

Och tanken var ju att ocean skulle få avsluta sitt med en Msv A men det finns ingen i närheten kvar tyvärr :( lite tråkigt . Men så är det. Vi får ta det till våren istället .

På gång

Vad som i det närmaste är planerat är inte så speciellt mycket. Tävlingarna börjar sakta men säkert avta. Det är dock en hel del kvar men antalet minskar.

Nu på söndag Tävlar Ocean i sörmon ( skräckens ridhus för honom) sist skötte han sig super bra. Han går då en Msv B:2 och Msv B:4 . 

Sen är nästa stopp 24 September och DM. Han går då två Msv B:3 . Och Java en Msv C:1 .

På torsdag är det också träning för Oceans del för christina. Och till veckan är det äntligen massage dags för bägge igen efter lite uppehåll :)

Så här såg Ocean ut sist ;) Han verkligen älskar det ♥

 

Johan träning film

Så där då kommer filmen från träningen med Johan Ekenberg. Vi tränade ju lite piruetter som synes i filmen. Ser inte vackert ut men på rätt väg. 
Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0