Dagens Johan tröning

Gick super bra . Det kom fram kärvheter som vi tillslut kunde rida oss ur . Det är sånt man vill få fram så man kan rätta till och rida vidare . Super duktig ocean idag . Mer skriver jag i morgon :) Riktigt bra

Muppa gick riktigt bra på träningen idag . Även om fokuset mest ligger på att få henne avspänd blir det ändå mer och mer att vi kan börja göra det svåra snabbare och komma till ridning även där . Martin tyckte att jag på tävling kan använda baucher bettet som en nöd hjälp om hon ligger på och spänner emot . Vi kunde även testa ett micklem träns . Han trodde det kunde vara bra för henne . Men först behöver jag försöka låna ett eller köpa ett bättre begagnat för att se om det ens är lönt. 


Men vi övade några Msv c:1 delar . Gick trots spändhet ganska bra . Det är de enkla bytena som kommer bli svåra där hon måste lossna i nacken och halsen inför övergången . Just nu är det svårt att få till den samlingen med en avspändhet . Men det kommer successivt med mer träning . Är riktigt stolt över henne idag . Hon spatserade även på släpet som om hon aldrig gjort något annat . Duktiga tösen .God morgon söndag

Idag står träning för Martin på schemat . Denna gången är vi bara med en dag eftersom jag jobbar i morgon och inte har möjlighet att vara med . 


Muppa får följa med idag . Dock kommer jag ta oceans sadel på henne eftersom den hon annars har ger mig skavsår . Det får lov att bli så denna gången . 

Till torsdagen är det dock oceans tur för träning och då är det för Johan . Nu ska jag stolt visa upp Vårat protokoll efter vår senaste psg. 

Annars på tävlings fronten är det inget för ens den 12 september . Då går muppa en la:3 och en Msv c:1 . På hemmaplan dessutom . Ska bli spännande och se om vi lyckas sätta ett kval . Hinner vi kvala iår har vi vintern på oss att sätta bytena inför nästa år.

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0