Skuttat

Igår ställde jag fram ett litet kryss på mitten av ridhuset. Där red vi en 8:a . Java tyckte det var super skoj. Så roligt att det gick i 110 vissa gånger :P Matte var ju livrädd haha.

Skönt för hästarna att få göra något annat än bara dressyrarbete. 

Har ev fått en tränings tid för Johan ekenberg den 17:e . 

Anki träning

Idag tränade vi ju för Anki. Det var nyttigt. Vi fick jobba mycket med halvhalter och få henne jobba med med sina bakben. Hon tyckte hon vinklade dom bra men var tvungen att jobba mer med dem. Även genomsläppligheten i bogarna. Hon tyckte även hon var trång i ganacherna hon vill därav gärna gå mer öppet med vinkeln.
Hon blev mycket fin efter lite jobb. Allt ljud är kvar i filmen så det hörs vad hon säger oftast :) 

Har även fått en fast plats för Anki i hagfors nu. Känns mycket bra :) Hon är verkligen super att rida för.

Hon kommer glänsa

Java fick ett kandar i Julklapp. Jag hade först tittat utt ett från hööks. Det var en ganska "vanligt" inget märkvärdigt. Men så var ja inne på färjestads rid och trav och där fick jag se ett som jag tyckte var dö snyggt. Tur var väl det för det var tom liite billigare och snyggare :)
Det är lack p¨å både pannband och nosgrimma. Idag ska jag lägga på huvudlaget och se om det passar. Det blev stl cob. Men blev lite kluven eftersom grimman jag köpte också var cob men var nästan för liten. Jag kanske måste inse att hon växer :P

TACK bästa kjell och Lisbeth för den bästa julklappen i vanlig ordning :)

 

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0