Show

Ocean och jag har blivit tillfrågade att vara med på en julshow om två veckor . Det tycker vi är jätte kul . Men svårt att komma på bra program , har valt låtar och så , så nu är det bara att få det att stämma. Samt rekvisita också . Det avslöjar jag dock inte vad vi ska ha :) men det ska iaf bli jätte kul .

Dags för uppdatering

Vissa tycker tydligen att det inte uppdateras bra här. Kan inte förstå varför ;) haha .

Allt rullar iaf på med hästarna . Java har fortsatt ridvila. Ocean går bättre och bättre . Vi börjar hitta en schwungig ( stavning) takt i grund traven stundtals . Piruetterna blir bättre och mer centrerade . Muppa går också bättre och bättre . Super kul. Det går att komma till ridning på henne nu och påverka henne även om hon är spänd . Kan ju bero på att jag har blivit bättre i min ridning också . Det känns överlag ganska bra nu ridnässigt . Jag riktigt längtar tills sesongen börjar igen .

Måndag

Så var det måndag igen . Tävlingen igår gick överlag bra . Tyvärr fick vi inget pris. Ocean va lite spänd men gjorde allt jag bad om men då spänt som tyvärr drar ner poängen. Men jag är ändå super nöjd med honom . Vi fick 61% i Msv B:2 och 64% i Msv B:5 . Detta var den andra B:5 an vi red och ökade oss faktiskt 3 % i den klassen , vilket är bra .

Idag fick kungen massage och nu väntar några dagars semester för honom . På torsdag är det träning för Christina men då följer muppa (Avalon) med istället .

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0