fasta tider

09:28 och 10:28 startar jag på söndag. Helt perfekt. Inte så lång vänte tid mellan. Hinner sitta av och ta lite fika mellan klasserna :) Och ca 10 kisse pauser :) Hihi skämt åsido. Nej men när det är träning/tävling blir jag extreemt kisse nödig. Tror det är nerverna som klämmer in sig.
 
Idag var avalon loj igen. Kan då konstatera att när det är varmare ute blir hon lite mer seg. Men nu sitter jag med ett stort problem. Eftersom Avalon är en spänd häst har jag inte suttit i traven på ett bra tag. Vad blir det för resultat? Jo lilla madde kan inte hålla nere arslet i sadeln när hon väl ska prova. Det går ju men man känner ju lite som om folk skulle skratta åt en. Och eftersom inte melizza är ridbar så har jag ju ingen annan häst att sitta på. Undrar om man kanske skulle bli longerad på giraffen (ocean) och klämma ner sig lite i morgon ;) kanske hjälper lite iaf :)
Ja nej det ordnar sig väl. 
 
"Giraffen" :D

Onsdag

Nä det blev inga muffins igår. Hade ju inga ägg självklart. Jaja jag har hela veckan på mig :)
Idag tänkte jag ta lite bitar ur programmet och träna lite på. Speciellt bågarna som är i B:0an. Annars är det inga större svåriheter. Tycker eg inte om B:0an eftersom det är så mycke rak spår i det programmet men nu får det bli så. Hon har förhoppningsvis lugnat sig inför andra klassen. 
 
Fick ett sms från Nathalie igår där hon undrade om jag ville vara med och träna för någon Kajsa Olsson. Har ingen aning om vem det är. Har aldrig hörttalas om henne. Så vi får se hur det blir. Visserligen är det väl nyttigt att prova för både mig och Muppa. Men det beror ju helt på vilken tid och plats som gäller.
 
 

ÅÅH

Fick en sån enorm lust att prova baka Riktiga Cup cakes.
Kanske ska ta mitt vanliga recept på själva muffinen och sedan kika på frosting recept på nätet :) Ja återkommer om jag får tummen ur och gör några :D
 
Visst ser det väl SJUKT gott ut ?

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0