Tävlings planering

Sitter och försöker planera tävlingarna lite. Java är reda anmäld till din första. 
Sunne har öppnat sin anmälan för tävlingen i april. Det fanns en Msv B:4 och jag blir liiite sugen att testa ocean på den. Men jag är lite osäker ännu. Jag måste få känna efter mer innan vi anmäler. 

Nu ska jag plugga lite Teori inför provet på Onsdag. Jag skrev ju upp förra veckan men kuggade med tre ynka poäng typiskt nog. På´t igen !

Msv B:5

Så där äntligen lite film ?? 
Nu kommer filmen från programträningen med Java från förra helgen. Som sagt super nöjd med henne. Och för att vara på våran nivå tycker jag det var en bra prestation. Inga större missar mer än nått studsigt och orent byte men det är sådany vi får finslipa lite på. Självklart ska hon samlas mer men hon har inte riktigt den styrkan än.

Wow

Gårdagens program träning gick toppen . Vi red ju som sagt Msv B:5 och första gången jag kan rida hela programmet . Själva programmet var väldigt roligt att rida men svårt . Det hände något hela tiden . Vi gjorde ovanligt bra linje med öppban för att sedan övergå till sluta. 
Så ser den ut . Även om skolan blev lite ostadig så var den bra för de flesta gör en vinglig skänkelvikning istället . Vilket är förståeligt . 

Bytena tycker jag blev bra. Lite studs här och där . Annars nöjd . Ska lägga upp film på ritterna . Mellan 65-67 låg vi på trodde tränaren . Så häftigt . Då är det dags att börja kvala :) 


Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0