Martin träning

 
Igår tränade vi för Martin igen. Bytena var inte de bästa tyvärr. Jag tar för mycket i ena tygeln vilket gör att han ställer för mycket, vilket gör att bytena inte blir raka. Det är något jag får träna på och verkligen försöka låta bli. 
Annars gick det mycket bra. Trav jobbet blev jätte bra efter en stund. Kolla bara i filmen. Han har utvecklats enormt ocean. Ja och jag också för den delen, men som ryttare lägger man oftast hela äran på hästen och sällan på sig själv. Jag gör iaf så. 

 

Utvärdering av super condition

Jag tänkte göra en liten utvärdering av hippolyts super condition som jag gett ocean sen i somras i samband med träning och tävling . 


Jag tycker faktiskt att det funkar väldigt bra på ocean . Innan träning har han fått 2-3 dagar innan samt 1-2 dagar efter . Med varierande mängd såklart . 

Han har efter hårdare tränings pass känts riktigt fräsch och fin, mjuk i kroppen . 

Det ger även en liten energi boost vilket passar både till träning och tävling då man vill ha det där lilla extra utan att dom blir trötta fort . 

Så jag kommer fortsätta med att ge detta då jag tycker det funkar ypperligt bra till skillnad från andra produkter som faktiskt inte ger någon effekt . 


Super träning

Vi skulle ju egentligen tränat för Martin denna helgen men han blev tyvärr sjuk . Så istället åkte vi över ändå och tränade för Christina . Ocean gick väldigt bra och det kändes som om vi fick igen lite i slutorna . Han måste fortfarande formas bättre men det har utvecklats åt rätt håll . Vi jobbade vidare med piruett jobb. Liten volt och forma samt ta med bakdelen och vända . Sedan gjorde vi lite serier . De satt som en smäck 

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0