Dom vann varsin klass ♥️

Heja vilka hästar vi har . 

Java gick msv b:2 på över 68% och vann . Tyvärr krånglade bytena i b:5 så där fick vi inte mer än 58 tyvärr . Annars var hon riktigt fin där också . 

Ocean drämde till med 71% i msv a .?! Det kändes absolut inte så bra . Men det var det tydligen . Men många 8:or i galopp delen det tackar vi för . 

Jag är så stolt över dom . Mina fina älsklingar .

(null)

Redan Torsdag!

Torsdag...
Jag tycker veckorna bara flyger förbi. Det går alldeles för fort. Man hinner knappt blinka så är det fredag, eller måndag. 

Idag kommer Anki och ska känna igenom Ocean lite lätt. Det blir ingen djup massage eftersom han behöver trimmas inför tävlingen på lördag. Så han får en lite kontroll av musklerna bara. 

Igår jobbade vi med bommar . Väldigt nyttigt för ocean då han är en liten klumpeduns . Anki och Ocean vid ett tidigare tillfälle 💟
 

Tävlings dax!

Till helgen är det dags för tävling igen. 

Vi har en lite mindre tävling på hemma klubben. Både Ocean och java kommer gå på lördag. 
Ocean en Msv A. Och Java kommer gå en B:2 och en B:5 . Målet med Java är just nu att försöka göra klart hennes kval till msv a så vi kan träna vidare på det arbetet under vintern. Det vore så roligt om hon kunde följa med Ocean till nästa år på samma tävlingar. Det kan hon ju iofs ändå men att gå något högre klasser.

Hon kommer även starta på söndag då en C:1 och en B:2. Spännande.

 

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0