Tränings dax

I morgon är det träning för Johan. Nu ska Java få följa med. Jag vet inte om det är tur men jag tycker hennes byten börjar sätta sig något bättre. Känns iaf väldigt skönt psykiskt. 

Ocean har fått vilat hela veckan och fått nya skor. Hans hovar har faktiskt hållt sig bra iår. Han har sommar tid sulor då han är väldigt öm i sina sulor. Då har hans hovar spruckit mycket men denna sommaren har de hållt väldigt bra.

Målet nu under hösten är att Java ska kvala till Msv A så vi har det att träna på under vintern nu. 

 

DM GULD !!

Igår var vi till Sunne och tävlade . Och vi åkte hem med två vinster . En i DM . Vi är nu alltså distriktsmästare ! Hur kul ?

Vi red sen en Msv A även där vann vi klassen trots några grova missar . Älskade häst . Vad jag är stolt över dig . 

(null)

(null)


Lördag och spö regn

Det öser ner utanför. Härligt väder. Eller inte !

Vi var och tränade för Christina i tordags. Han va så himla fin min kis. Vi övade lite ettor och började kolla på piaffen. Christina var mkt nöjd med oss. Så himla kul.

I morgon rider vi årets upplaga av DM. Dock väldigt tråkigt att DM klassen är B:3 . Hur tänkte förbundet där egentligen? Men så är det ibland. Hoppas att dom till nästa år tänker till lite innan de bestämmer klasser. Dock tycker jag personligen att den klassen är ganska knepig och svår för att vara en Msv B . 

Här kommer fler bilder av Mi Ritzén .

 

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0