Snart dags för debut!

Äntligen är vi ju på rätt sida av året igen och snart ska Ocean äntligen ut och tävla.

Nästa söndag den 8 April åker vi till Karlskoga och rider en Msv A . Det blir års debut. Han var där i november och var väldigt rädd för skivor som stod bakom sargen. De delar nämligen av sitt ridhus när de har lektioner med dessa så därför står dom på utsidan sargen. 

Dessa tyckte ju ocean var hemska sist. Han total vägrade till en början att ens gå i närheten. Först förstod jag inte vad det var han såg ens. Men efter många om och men så gick han förbi. Så jag räknar ju med att han kommer tycka ungefär samma denna gången om dessa skivor. 

Ibland är han faktiskt lite fjantig. Men så är det när man är en jätte bebis 😏

 

Det närmar sig

Igår fick jag hem ett paket. Funderade först på vad det var då jag inte minns att jag beställt något. Men så kom jag på... Det var ju sponsor jackorna från Dressyrringen! Alla som är med i cuperna får en en jacka. 
Nu känner man verkligen att det närmar sig. Maj är våran första omgång. 

 

Uppdaterat släpet

Till en nyare modell ! 

Denna är av 2018 års modell . Har en enkel ramp och inte delad som den andra hade . Den hade börjat svikta tyvärr . Nu blir det mer stabilt . Den här har även krubbor fram . Vilket jag tycker är super bra . Dels för att det blir lättare att träna dem att lasta själva men också att det underlättar med vatten givan om dom behöver så i släpet ett tag . Denna är också svart som synes . Den förra var blå . Lite mer robust överlag i balkar osv . Känns riktigt bra . Även sadel hållarna är bättre . I den förta gled dem ner och pinnen de satt på böjde sig. Nu är det rejäla riktiga sadel hängare . 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0