Intermediaire I

På dagens träning gick vi igenom några delar av programmet int I . Jätte kul men jätte svårt . Vi började med galopp delen . Först saxen som gick över förväntan . Vi har aldrig gjort en sådan sax tidigare . Sedan piruetterna som jag tycker gick super för att vara hela piruetter och inte halva . Och avslutade med trav skolorna . Här har både ocean och jag blivit lite trötta så jag fick inte samma känsla med takten men när jag ser på filmen så traskar han ändå på ganska bra . . Jag är super nöjd med dagens träning . Veckan

Veckan som kommer är ganska lugn på häst fronten . Dock inte på jobb fronten. 


Torsdag är det träning för Christina . Vi skulle ha tränat för Johan på lördag men det blev tyvärr inställt . Verkligen synd då vi inte tränat för honom sen november/ början på december . Men så kan det bara ibland . 

Jag har landat lite efter helgens start , och ät fortfarande lika nöjd . Jag känner att jag för dagen inte kunde gjort något direkt annorlunda . Mer än att korta tygeln då förståss . Jag ska försöka ladda upp starten på youtube så ni får se :)

Debuten gjord

Då var årsdebuten gjord . Sitter nu i bilen på väg hem. Skönt att slippa köra själv . 


Ocean kändes överlag riktigt fin . Men jag måste verkligen korta tyglarna då han gärna kryper ihop och dyker . När vi skulöe gå bort till ridhuset för start så blev han vettskrämd för ... något ? Tvär vände och vägrade att gå fram . Fick tillslut backa till ridhuset . 

Väl inne i ridhuset blev han så spänd så han galopperade knappt . Men efter lite påtryckningar från mig så släppte han och vi red igenom programmet bra . Dock missade jag överstrykningen som är vid C . Typiskt . Vi fick ihop drygt 65% . Jag är jätte nöjd med dagens ritt. 


Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0