Välkommen

Välkommen till världen lilla flicka ! biscaya har inatt klämt ut denna lilla sötnos . Skovens Rafael -Bugatti Hiltop - kaliber ❤Äckel väder

Blir så sur och trött på det här j*vla vädret alltså . Fy sjutton så äckligt det är . Regn, snö , sol , regn , blöt snö igen. Storm blåst emellan varven . Nee fy . 


Ocean gick iaf riktigt bra idag . Gjorde tre byten i varje . Och en piruett i början på medellinjen , sen ut på medellinjen , göra ett byte och en piruett åt andra hållet. Det tycker jag han gjorde väldigt bra . I morgon ska vi träna för Johan !

Det jag köpte på hööks var två upphängbara hinkar att ha med om vi behöver sova över någonstans . Förra året när vi skulle till Falun hade vi inga utan fick låna . Rosa såklart . Och hov olja .


Onsdag


Denna helgen har varit är lugn på rid fronten. Ingen träning eller tävling. Vi tränade dock under förra veckan för Christina hemma. Skönt att slippa åka. Vi tog några int 1 delar. Gick faktiskt väldigt bra.
Nästa vecka på fredag ska vi träna för Johan. Och helgen efter det är det tävling Lör-Sön i Filipstad.

Jag har även pratat en sadel utprovare som kommer hem den 10 maj och hjälper mig med en passande sadel till mig och ocean. Det är inte hållbart att han ska ha den jag rider honom med nu. Den är för rak vilket gör att den trycker i bakändan och hämmar blod genomströmningen . 

Har även beställt lite grejer från hööks som jag ska hämta ut senare i kväll. Inga direkt "roliga" grejer men bra att ha. Mer om det senare.


RSS 2.0