Tränat

Idag har Java fått följa med och tränat för Christina . Blev ett ganska krävande pass men jag tror det gjorde henne gott . Hon blev väldigt fin och genomsläpplig i slutet . Bytena funkar bättre i serier än när det är ett. Jag måste komma till ännu mera ridning och ändra mer på henne, få henne att ta i mer med bakbenen och parera henne rak inför bytet. Ja ni ser det är ett helt lexikon nästan för att rida. Det är svårt men så jäkla roligt . Hon kämpade på bra trots att hon ibland stängde av. Och det blåste rejäl storm ute. Vi red i tältet . Ni kan tänka er. Trodde det skulle blåsa bort. Men hon rörde inte en fena . Så himla duktig lilla pooh !

Laddar

Försöker analysera och visualisera morgondagens program . Det är nu det gäller känner jag . Nu jävlar liksom . Det är ju som sagt DM mitt första också , och rider jag som jag ska har vi goda chanser till medalj . Men nerverna får inte börja spöka för då blir jag passiv . Jag känner mycket press på mig att prestera men inte för någon annans skull utan för min egen . Jag vill väldigt mycket och gärna ska det gå fort också men man måste vara realistisk också .

Jag tar sällan risker i program utan åker med och hoppas att delen blir jämn och lydig istället för att riskera och sätta lite mer tryck i om ni förstår vad jag menar . Vilket kan ge mycket mer poäng eller mindre om det inte blir rätt utfört från min sida .

Nu kanske ni förstår mig lite i mitt tävlings stadie hur jag funkar . :) men det ska oavsett hur det går bli väldigt roligt !

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0