Hämtat schabrak

Idag hämtade jag två schabrak som jag haft inne på brodyr . Med vår logga samt min sponsors namn på . Det blev så himla snyggt . Och inte nog med det så skickade hon med en liten tygpåse med vår brodyr på som en liten bonus . Så fint ! Den kommer bli perfekt att ha med fikat i på träning och tävling . 

(null)

(null)

Super träning på söndagen också

Java var jätte fin igår på på andra dagen för Martin . Får hon bara stärka upp sig mer så trodde han att hon snabbt skulle lära sig piruetter och kunna gå Msv A - st Georges till sommar/hösten . Jätte kul att höra . 

Jag ska försöka klipppa ihop lite mera film från dessa två dagar . Jag finns på instagram där jag ganska flitigt uppdaterar med både film och bilder på hästara. Så kika in där om du har instagram och sök på MadeleineLindorth :) 

Duktig tös

Java var så duktigt idag . Inte åkt sedan oktober 2016 och gick rakt på . 
Träningen gick också bra . Övade skolor och några byten . Gick riktigt bra tillslut . Det tar sig. Red i chaps idag. Ingen bra idé kände jag. Motions rida går bra men vid mer inverkan blir min skänkel för ostabil känner jag. Så jag ska försöka klämma på mig stövlarna i morgon . 

En kort filmsnutt så länge .!Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0