Lång tur

Idag var vi iväg på en road trip . Jag har köpt ett sadelskåp ! Äntligen ! 

Jag är lite kluven på detta året hur jag ska göra . Jag hade ju tänkt göra en Grand Prix debut iår. Men de som ligger efter i något lindrigt avstånd efter Lag SM är på elit nivå . Jag måste ju kvala till elit nivå i respektive klass innan . Så tanken är att kanske rida kür cupen även iår . Men jag vet inte . Det kan vara skönt att inte ha några "måste" tävlingar . 

Men det är klart det kanske dyker upp någon rimlig GP . Men såklart måste vi ju kvala först också . Men det tror jag nog vi fixar . 

Java hoppas jag kan debutera msv a redan till midsommar . 

Titta så fint . Hästarna höll på att krypa under golvet när vi rullade i det . Herregud haha. 

(null)

2019

Så var det nytt år och vi är på rätt sida om året tack och lov. Både Ocean och Java tränade för christina i fredags. Dom gick super båda två men bäst var nog Java . Hon gjorde faktiskt ganska bra piruetter. Så en Msv A debut är nog inte så långt bort om vi sätter sista kvalet nu under våren. Kanske tom kan debutera hemma vid Midsommar. Alla hennes byten även serierna satt super. Hon blev dock trött sen så då började dom brista men vi får lära oss att känna efter den gränsen helt enkelt. 

Januari blir en lugn månad. Sadlarna ska kollas av sadelmakaren också så dom sitter. Dom ska vaccineras också. Så ingen träning för ens 17 februari då båda kommer åka med för träning för Johan.

Och tänka sig. I år börjar inridningen med Doris också. Till hösten är det dags att börja hänga :D woho.

 
Mina duktiga hästar TACK för 2018. Ni har varit helt fantastiska.

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0