Wiiho

Är så taggad inför i morgon . Nytt ställe för ocean också . Känns dock lite skämmigt att åka med en häst som kliat bort halva ansiktet , men så är det ibland . Jag hoppas det är lugnt på flygfä fronten så han slipper irriterad av dem . Ultra shield funkar inte alls kan jag säga . Hjälper väl pytte lite men inte då mycke som jag hade velat . Det går att följa oss på equipe i morgon . Sök på Torsby RK ! 
Stolt

Idag är jag riktigt stolt över båda två . Ocean gjorde ett klockrent byte och var förövrigt mycket fin i form och balans . Java gjorde två fantastiskt bra byten åt vardera håll och det var de enda jag gjorde också . Samt super fina ökningar i traven . I galoppen är hon fortfarande lite glapp i kontakten när vi ska samla tillbaka men det kommer mer och mer . På onsdag debuterar vi MSV B . Det blir även debut för mig då jah aldirg startat såpas hög klass själv . Det ska bli jätte roligt att prova :) 

Är mycket lyckligt lottad att ha det förspänt med så fina hästar ! Förnödenheter

Va in till hööks idag och inhandlade lite förnödenheter för sommaren . Huvor till alla. Ny pälsglans och Leovet no rub . Fyndade handskar på granngården också . Letade som en tok i alla butiker efter absorbines Läder créme men den var helt slut så fick motvilligt köpa vanligt läderfett så länge. Det duger ju men gillar cremen mer . Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0