Vår Grand Prix debut ?

När jag hade lektion med en av mina elever för 3 år sen så frågade dom när ska du starta grand prix då? Jaa, sa jag jag rider nog GP om 3 år. 
Nu är det 3 år sedan jag sa det. Vilket innebär att i år är det målet satt. Det enda som egentligen behöver till är ju piaffen. Såklart styrka också så han kommer ännu högre i sin form då det fortfarande är lite svårt med nacken och näsan. Och i GP måste ju verkligen formen va pefekt. ( Helst) . 

Men iaf när hade jag tänkt debutera då? Jo jag har ett mål, en plan. Och det är att debtera i Djursholm Elit dressyren i september. Jag hade en liten dröm om att få debutera hemma på Hurk i sommar. Men eftersom Lag SM är veckan efter hurk får jag inte rida GP innan oavsett vilket resultat jag får. 
Ja men då dår du ju inte rida Lag SM nästa år tänker ni? . Nej det stämmer, inte på Ocean. Men vi har Java också . Hon får jag rida SM med. 

Som sagt, detta är bara en dröm/mål. Det är inte alls säkert att vi hinner klart. Och gör vi inte det så gör det absolut ingenting. Men jag tycker det är viktigt att man sätter upp milstolpar för sig själv. Man ska ha något stort att sträva efter. Och detta är ju min dröm. 
 

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0