Bra helg

Tränings helgen var riktigt bra ! Ocean kändes mycket piggare i kroppen igår än på lördagen.
Vi övade vidare med skolorna, piruetterna och byten. Vi hade gjort en utveckling sen sist men vissa bitar måste fortfarande falla på plats. I bytena till vänster drar jag för mycket i vänster tygel så jag fick öva på att släppa den. Lättare sagt än gjort. Men jobbar vi på flitigt under vintern så kan vi absolut starta Msv A - St Georg till våren utan problem.

Vi ska ju faktiskt på Pay&Ride på Onsdag och testa på just Msv A . Perfekt att få känna på programmet utan några direkta krav på något. Jag har även beställt en frack som jag hoppas kommer i veckan. Det är en Pikeur Jersey. Jag har gjort en inlägg om den tidigare om ni minns ?  Om ni klickar på bilden så finner ni mer information om den.

Idag red jag faktiskt på Avalon. Jag har bara Ocean just nu att rida då Java kommer att stå en tid framöver. Det är dock inget allvarligt med henne men jag kommer berätta mer om det längre fram. Så då passade jag på att rida på muppa. Hon kändes faktiskt ganska så bra och jag tyckte vi kom till ridning ganska omgående. Jag fick tag på henne ganska så snabbt. Så det kan hända att det blir lite mer ridning på henne under vintern. 

Jag kommer försöka lägga upp film nu under veckan från Martin träningen. På söndag är också årets sista tävling. Både på gott ont.
 
 

Team Dalbråten

Dressyrblogg!

RSS 2.0